جزییات دریافت ۶۰ گیگ اینترنت رایگان معلمان + جزئیات-راهبرد معاصر

جزییات دریافت ۶۰ گیگ اینترنت رایگان معلمان + جزئیات

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارائه بسته ۶۰ گیگابایتی اینترنت رایگان برای معلمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ جزییات دریافت ۶۰ گیگ اینترنت رایگان معلمان از سوی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اعلام شد. بنا برا این خبر از آقای آذری جهرمی معلمان تا پایان روز چهارشنبه این هفته فرصت داردند تا با مراجعه به سایت ictgifts.ir نسبت به ثبت نام اینترنت رایگان اقدام نمایند. پس از ثبت نام اینترنت رایگان معلمان ظرف مدت 10 روز طی پیامکب اینترنت فعال می گردد. برای ثبت نام اینترنت رایگان ویژه معلمان عزیز کشور داشتن کدملی و شماره موبایل از هر اپراتوری الزامی است. همچنین معلمان می توانند برای دریافت ۶۰ گیگ اینترنت رایگان معلمان، این اینترنت را بر روی اینترنت منزل خود فعال نمایند.

 

زمان ثبت نام و دریافت ۶۰ گیگ اینترنت رایگان معلمان

 

محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در اینستاگرام خود اعلام کرده که معلمان می‌توانند برای دریافت بسته رایگان آموزش مجازی ۶۰ گیگابایتی، به سامانه ictgifts.ir مراجعه و ثبت‌نام کنند. مهلت ثبت‌نام تا روز چهارشنبه هفته جاری است.  

 

سایت ثبت نام اینترنت رایگان معلمان و دریافت 60 گیگ اینترنت

برای دریافت اینترنت رایگان، معلمان عزیز می توانند با مراجعه به سامانه ictgifts.ir  نسبت به ثبت نام و دریافت 60 گیگ اینترنت معلمی اقدام کنند. همچنین می توانید با کلیک بر روی گزینه زیر اینترنت رایگان را دریافت کنید

 

دریافت اینترنت رایگان معلمان

 

ثبت نام اینترنت رایگان ویژه دانشجویان

 

به گزارش ایسنا، در حالی که پس از تصمیم به برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌ها به‌صورت مجازی، اعلام شد آی‌پی‌هایی که توسط دانشگاه‌ها به وزارت ارتباطات اعلام شود، رایگان است، همواره اعتراضاتی نسبت به رایگان نشدن برخی از سایت‌ها وجود داشت و به همین دلیل چندی پیش اعلام شد در ترم تحصیلی جدید به جای رایگان شدن سایت دانشگاه‌ها، هر دانشجو و طلبه ۶۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کند.

 

ثبت نام اینترنت رایگان دانش آموزی

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین درباره اینترنت رایگان برای دانش‌آموزان گفته بود: بر اساس سیاستی که وزارت آموزش‌وپرورش اتخاذ کرد، آموزش‌ها به بستر سامانه شاد منتقل‌شده و این سامانه برای آموزش مجازی مورد تائید این وزارتخانه در مدارس دولتی است؛ بنابراین آموزش مجازی رایگان از طریق سامانه شاد فراهم‌شده است و برای استفاده از آن، هزینه‌ای دریافت نمی‌شود و تمام هزینه‌های آن را دولت تأمین می‌کند.

 

نحوه ثبت نام دانشجویان و دریافت ۶۰ گیگابایت اینترنت رایگان


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد بسته ۶۰ گیگابایتی اینترنت آموزش مجازی برای دانشجویان جایگزین رایگان‌سازی سایت دانشگاه‌ها شد.

 

به گزارش ایسنا، ویروس کرونا از اسفند سال گذشته وارد ایران شد و از همان هفته‌های ابتدایی، برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس، آموزش مجازی در مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها به راه افتاد. در روزهای ابتدایی شیوع کرونا، بسیاری از کاربران خواستار امکاناتی از جمله اینترنت رایگان برای گذراندن این اوقات در منازل بودند؛ موضوعی که محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - با آن موافقت کرد و از ارائه ۱۰۰ گیگابایت اینترنت رایگان ثابت خبر داد.

 

در شرایطی که مراکز آموزشی، ‌مدارس و دانشگاه‌ها برای جلوگیری از شیوع کرونا تعطیل شدند، استفاده از امکانات فضای مجازی از راهکارهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بود و این که امکانات ویژه‌ای جهت آموزش مجازی و از راه دور فراهم شود. پس از آن اعلام شد لیستی از سایت‌های دانشگاهی مورد تایید وزارت علوم به اپراتورها ارائه شده که ترافیک این سایت‌ها برای دانشجویان رایگان است.

 

همچنین پس از تصمیم به برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌ها به‌صورت مجازی، اعلام شد آی‌پی‌هایی که توسط دانشگاه‌ها به وزارت ارتباطات اعلام شود، رایگان است. حسین فلاح جوشقانی -رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- نیز اعلام کرد که برای رایگان کردن اینترنت دانشگاهی، لیستی از دانشگاه‌ها و وزارت علوم، وزارت بهداشت و مراکز حوزوی گرفتیم که شامل آدرس سایت‌های آموزشی است که امکان آموزش آنلاین را داشته باشد.

 

با وجود این، در این مدت همواره اعتراضاتی نسبت به رایگان نشدن سایت‌های دانشگاهی وجود داشته که دلیل استفاده دانشجویان از وی‌پی‌ان هنگام اتصال به سامانه‌های آموزش الکترونیکی و اطلاعات ناقص سامانه‌هایی که از سوی دانشگاه‌ها به وزارت ارتباطات اعلام شده، عنوان شد.

 

پس از آن ستار هاشمی -معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- اعلام کرد: با توجه به تدبیر رئیس جمهوری، آموزش مجازی دانشگاه‌ها و حوزه‌ها در شرایط کرونا بایستی به‌صورت رایگان عرضه شود. نظر به دریافت شکایات متعدد از جانب دانشجویان و طلاب در ترم قبل، نحوه ارائه یارانه آموزش مجازی در ترم جدید تحصیلی تغییر خواهد کرد.

 


در این راستا آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: نحوه تخصیص یارانه آموزش مجازی، با توجه به شکایات متعددی که از شما دریافت کردیم، در ترم دوم تغییر کرد. با مشورتی که با وزارت علوم داشتیم به جای رایگان کردن سایت دانشگاه‌ها به هر دانشجو و طلبه، یک بسته ۶۰ گیگابایتی تقدیم می‌کنیم که می‌ توانند به سایت ictgifts.ir مراجعه و ثبت‌نام کنند. مهلت ثبت‌نام فقط دو هفته است و امکان تمدید هم وجود ندارد.

 

اینترنت شاد رایگان است

 

آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- درباره اینترنت رایگان برای دانش‌آموزان گفته بود: بر اساس سیاستی که وزارت آموزش‌وپرورش اتخاذ کرد، آموزش‌ها به بستر سامانه شاد منتقل‌شده و این سامانه برای آموزش مجازی مورد تائید این وزارتخانه در مدارس دولتی است؛ بنابراین آموزش مجازی رایگان از طریق سامانه شاد فراهم‌شده است و برای استفاده از آن، هزینه‌ای دریافت نمی‌شود و تمام هزینه‌های آن را دولت تأمین می‌کند.

 

به گزارش ایسنا ، محسن حاجی میرزایی -وزیر آموزش و پرورش- همچنین پیش از این اعلام کرده بود برای تمام مدارس استفاده از شاد، تعیین شده و آنها اجازه ندارند از دیگر پیام‌رسان‌های خارجی استفاده کنند و اگر مدرسه‌ای از اپلیکیشن دیگری استفاده کند، به ان موضوع رسیدگی خواهد شد.

 

از آنجایی که رعایت پروتکل‌های بهداشتی کرونا در کشور همچنان ادامه دارد،‌ مدارس نیز به فرآیندهای آموزش آنلاین ادامه می‌دهند. کمااینکه حاجی‌میرزایی نیز چند روز پیش اعلام کرد برگزاری امتحانات دی ماه دانش‌آموزان به‌صورت غیرحضوری و با استفاه از ظرفیت‌های مختلفی که وجود دارد برگزار می‌شود.

 

در این راستا سید یاسر رایگانی -مدیرکل ارتباطات همراه اول- امروز در توییتر نوشت: در چند روز آینده مدارس می‌توانند از آزمون‌ساز شاد برای امتحانات تشریحی مجازی استفاده کنند. تا کنون امکان برگزاری امتحانات به‌صورت تستی فراهم بود.

 

بدین ترتیب به نظر می‌رسد برگزاری امتحانات دی‌ماه، آنطور که وزیر آموزش و پرورش نیز اعلام کرده، به‌صورت غیرحضوری و با استفاده از ظرفیت برگزاری امتحانات به‌صورت تشریحی برگزار می‌شود، اگرچه همچنان این مساله وجود دارد که بسیاری از مدارس از سامانه شاد استفاده نمی‌کنند و برخی از مدارس ابزارهای خاص خودشان را دارند و یا از سامانه‌های داخلی استفاده می‌کنند.

 

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار